Odense Danse Center - ODC | Dalumvej 32D, 5250 Odense SV | T: +45 31 20 91 96 | M: formand@odensedansecenter.dk

ODC er åben! Vi åbner d. 8 Juni

Dansen er lige på trapperne…

Vi vil så gerne igang med at danse igen og endelig ser det ud til at danseforeningen må åbne igen.
Der mangler dog fortsat nogle retningslinjer fra kulturministeriet før end vi igen kan skrue op for musikken og lade jer indtage gulvet på ny.(*Opdateret: Vi har i dag d. 8 juni modtaget retningslinjer og er derfor klar til at åbne)

Da vi så gerne vil igang så hurtigt som muligt har vi valgt som udgangspunkt at åbne foreningen igen for vores normale drift fra i morgen mandag d. 8 juni.
Det afhænger dog af de retningslinjer som sundhedsmyndighederne mangler at dele med os. Danser du derfor på et mandagshold, beder vi dig derfor om at tjekke vores facebookside eller hjemmeside inden du møder op til dans mandag.

Har vi ikke modtaget retningslinjer inden mandag kl: 13:00, kan vi desværre først være klar til åbning tirsdag.

Selvom foreningen åbner sin normale drift, vil det stadig være med nye retningslinjer i forhold til hvilke forholdsregler vi vil gennemføre undervisningen med, så alle kan gå til dans på en sikker måde.

Som tidligere nævnt vil alle automatik blive udmeldt efter udgangen af juni måned og vi har vores sidste dansedag i denne sæson torsdag d. 25 juni. Vi arbejder pt. for at tilbyde hold hvor det er muligt lidt ekstra træning inden sommeren er ovre. Dette vil i høre mere om, så snart det er på plads.

Hvad gør vi for et sikkert dansemiljø for alle?
Vi har gjort alt hvad vi kunne for at komme igang med at danse så snart det var muligt. Derfor har vi allerede indført en del nye tiltag som i vil møde næste gang i klubben. Disse tiltag vil forhåbenligt stemme overens med retningslinjerne fra myndighederne, men ellers retter vi dem til efterhånden.

Dette er derfor vigtigt:

1: Der er opsat håndsprit forskellige steder i foreningen. Umiddelbart efter indgangen, i hver dansesal og på toilettet. Alle elever og instruktører bedes benytte de opsatte spritdispensere ved ankomst, samt før og efter hver lektion.

2: Det er vigtigt at du ankommer til dit hold 5 minutter før normal starttid. Alle hold vil her blive ledt ind i et venteværelse hvor de skal vente på at blive hentet af deres instruktør.
Dette vil være tydeligt når du ankommer. Alle hold starter 5 min senere, da vi skal have mulighed for at lufte ud imellem alle hold.
Klæd om hjemmefra da omklædningsrum er lukket. Alle ting skal medbringes i dansesalen, da man bliver lukket direkte ud efter undervisning. Medbring ligeledes fyldt drikkedunk, så vi undgår at benytte vandhaner så meget som muligt.

3: Det er stadig muligt at opholde sig i køkkenrummet, men vi opfordrer til, at det kun er forældre til elever som har behov for en i nærheden. Hver anden stol er fjernet fra køkkenet, og der er derfor kun 20 pladser.

4: Vi opfordrer til, at man gør op med sig selv om man vil deltage på holdende, hvor vi ikke kan undgå at være i nærheden af hinanden.

5: Elever, instruktører eller andre besøgende der har de mindste tegn på forkølelse eller lignende, må ikke opholde sig i foreningens lokaler.

6: At der tages hensyn til ens holdkammerater og andre medlemmer. At der udvises respekt for hinanden og hinandens grænser.

Vi er klar over at disse nye retningslinjer kan virke som en stor omvæltning, men vi er dog i den tro at vi sammen får det til at fungere.

Tusind tak for jeres enorme opbakning til ODC i denne svære tid og vi glæder os helt vildt til at være tilbage på dansegulvet sammen med jer.

På gensyn i din danseforening 🙂