Odense Danse Center - ODC | Dalumvej 32D, 5250 Odense SV | T: +45 31 20 91 96 | M: formand@odensedansecenter.dk

Pilates

Pilates
"Efter første gang mærker du en forskel, efter 10 gange kan du se en forskel, og efter 30 gange har du fået en ny krop."
Sådan lyder løfterne om, hvad der vil ske, når du begynder at dyrke pilates, og afsenderen er skaberen af pilates-træning, tyskeren Joseph H. Pilates.

Joseph H. Pilates emigrerede til USA, hvor han åbnede et fitnesscenter, der delte adresse med New York City Ballet. Siden da har pilates været en populær træningsform blandt berømte dansere, fordi de har brug for styrketræning, som ikke giver dem svulmende og usmidige muskler.

Pilates dyrkes dog også af mange helt almindelige mennesker. Hvorfor vi nu med glæde kan byde konceptet indenfor hos Odense Danse Center.

Vores fantastiske og meget imødekommende instruktør Simone Svane, vil stå klar til at vejlede og tage jer gennem en fantastisk undervisningstime om mandagen.

Pilates med Simone, både styrker og udstrækker dine små og store muskler, hvilket giver stærke og smidige muskler. Der udover er Pilates også en god træningsform, der kommer igennem alle kroppens muskler og er med til at beskytte dig mod overbelastninger fra fx. andre sportsgrene.

Holdet ligger om mandagen kl: 19:40-20:30
Priser:
Pilates: DKK150,- pr. måned / Drop-in 50 kr. pr. gang (betales på dagen i klubben)
Tilmeld dig Pilates her