Odense Danse Center - ODC | Dalumvej 32D, 5250 Odense SV | T: +45 31 20 91 96 | M: formand@odensedansecenter.dk

Bestyrelse

Simon Andersen
Formand
Formand er Simon Andersen. Han tager sin erfaring fra flere andre sportsdanserklubber med sig ind i den nye klub. Simon har mange ideer og visioner som han har draget til sig fra andre klubber. Disse ønsker han at føre ud i verden – og på den måde gøre ODC til det sted alle ønsker at danse.
Kent Bøgelund
Næstformand
Kent er far til sportsdansere og har oplevet dansesporten i Danmark fra flere vinkler. Kent er desuden fodbolddommer på højt plan og har her fra en retfærdighedssans der skal til for at alle vægtes lige i en forening i Odense Danse Center.
Dianna Madsen
Kasserer
Dianna er sportsdanser på højeste plan i Danmark og har ligeledes været det i Disco. Hun besidder derfor et bredt spektre af færdigheder der vil komme klubben til gavn. Dianna er ligeledes uddannet revisor og har derfor en god baggrund til arbejdet som kasserer.
Andreas Damgaard
Danserepræsentant
Andreas bruger meget af sin tid i klubben. Han danser selv sportsdans flere dage i ugen. Derudover er han også hjælper på alle par - og studiedans hold. Andreas har en evne til at favne bredt og er dermed en god kontakt person. Han kan bruges til kommunikation mellem bestyrelse og dansere, så bindeledet ikke bliver alt for formelt.
Frederik Bjerring
Bestyrelsesmedlem
Frederik har i mange år været både hjælpetræner og personlig træner for sportsdansere. Han er en ung fyr som godt kan li´at bruge sin tid i klubben om omkring andre unge mennesker. Frederik har en baggrund i flere forskellige klubber, og har derfor kendskab til hvad der skal til, for at skabe et godt dansemiljø.