Odense Danse Center - ODC | Dalumvej 32D, 5250 Odense SV | T: +45 31 20 91 96 | M: formand@odensedansecenter.dk

Bestyrelse

Simon Andersen
Formand
Formand er Simon Andersen.
Simon arbejder til daglig som produktionchef på en fødevarefabrik. Herfra er han vant til at holde det skarpe overblik, skabe kontakter og få alle til at yde deres bedste. Han har siden sin barndom været i dansens verden og kender den derfor indefra og ud. Simon tager sin erfaring fra flere andre sportsdanserklubber med sig ind i ODC. Simon har mange ideer og visioner som han har draget til sig fra andre klubber. Disse ønsker han at føre ud i verden – og på den måde gøre ODC til det sted alle ønsker at danse.
Frederik Bjerring
Næstformand
Frederik har i mange år været både hjælpetræner og personlig træner for sportsdansere. Han er en ung fyr som godt kan li´at bruge sin tid i klubben om omkring andre unge mennesker. Frederik har en baggrund i flere forskellige klubber, og har derfor kendskab til hvad der skal til, for at skabe et godt dansemiljø.
Dianna Madsen
Kasserer
Dianna er sportsdanser på højeste plan i Danmark og har ligeledes været det i Disco. Hun besidder derfor et bredt spektre af færdigheder der vil komme klubben til gavn. Dianna er ligeledes uddannet revisor og har derfor en god baggrund til arbejdet som kasserer.
Claudia Haugaard
Bestyrelsesmedlem
Claudia arbejder til daglig som socialrådgiver og har igennem sit arbejde stor berøringsflade med både voksne og især børn. Claudia er utrolig stærk i at se mennesket og bruger denne evne til at styrke klubben for dens medlemmer.
Emma Helm
Bestyrelsesmedlem
Emma er aktiv sportsdanser og har valgt at træde ind i bestyrelsen for at kunne gøre en forskel for foreningens medlemmer. Emma er en ung stærk profil, der gerne tør sige sin mening samt jagte den forskel hun gerne vil have til hun får den.