Odense Danse Center - ODC | Dalumvej 32D, 5250 Odense SV | T: +45 31 20 91 96 | M: formand@odensedansecenter.dk

Bestyrelse

Simon Andersen
Formand
Formand er Simon Andersen. Han tager sin erfaring fra flere andre sportsdanserklubber med sig ind i den nye klub. Simon har mange ideer og visioner som han har draget til sig fra andre klubber. Disse ønsker han at føre ud i verden – og på den måde gøre ODC til det sted alle ønsker at danse.
Kent Bøgelund
Næstformand
Kent er far til sportsdansere og har oplevet dansesporten i Danmark fra flere vinkler. Kent er desuden fodbolddommer på højt plan og har her fra en retfærdighedssans der skal til for at alle vægtes lige i en forening i Odense Danse Center.
Dianna Madsen
Kasserer
Dianna er sportsdanser på højeste plan i Danmark og har ligeledes været det i Disco. Hun besidder derfor et bredt spektre af færdigheder der vil komme klubben til gavn. Dianna er ligeledes uddannet revisor og har derfor en god baggrund til arbejdet som kasserer.
Frederik Bjerring
Bestyrelsesmedlem
Frederik har i mange år været både hjælpetræner og personlig træner for sportsdansere. Han er en ung fyr som godt kan li´at bruge sin tid i klubben om omkring andre unge mennesker. Frederik har en baggrund i flere forskellige klubber, og har derfor kendskab til hvad der skal til, for at skabe et godt dansemiljø.
Brian Juulsmose
Bestyrelsesmedlem
Brian er far til dansepiger. Han ønsker at hjælpe med at skabe de bedst mulige rammer for dansere i Odense. Brian er mangeårig selvstændig. Han bidrager derved med en utrolig stor erfaring og kendskab, der giver stor værdi i opbygningen af ODC.
Andreas Damgaard
Danserepræsentant
Andreas bruger meget af sin tid i klubben. Han danser selv sportsdans flere dage i ugen. Derudover er han også hjælper på alle par - og studiedans hold. Andreas har en evne til at favne bredt og er dermed en god kontakt person. Han kan bruges til kommunikation mellem bestyrelse og dansere, så bindeledet ikke bliver alt for formelt.
Susanne Akselsen
Bestyrelsesmedlem
Susanne er mor til sportsdanser og danser selv hit fit. Det har stor betydning for Susanne, der er en god stemning og det er rart for alle at komme i ODC.
Isa Rasmussen
Suppleant
Isa er mor til en pige, som danser på sportsdans. Isa har tidligere været frivillig i forskellige foreninger og organisationer, og har erfaring som frivillig gruppeleder ved samtalergrupper for udsatte børn og unge. Derudover har Isa siddet som repræsentant og formand i forældrerådet i hendes børns børnehave, samt repræsentant i bestyrelsen for 5 børnehuse. Isa lægger vægt på at alle skal føle sig velkommen i en forening, og vil gerne give en hånd med, hvor der er brug for det, da Isa mener det er med til at skabe udvikling i en forening.