Odense Danse Center - ODC | Dalumvej 32D, 5250 Odense SV | T: +45 31 20 91 96 | M: formand@odensedansecenter.dk

Foreningen følger anbefalingerne og åbner derfor for undervisning i 2022 d. 5 Januar.

Vigtige datoer

 • Ingen Begivenheder

Events & Workshops

 • Ingen Begivenheder

Find vores lokaler på Dalumvej 32D

Klik på kortet for at få rutevejledning til bil og bus

ODC Kort

Facebook

Youtube

Instagram Slider


 • by odense_danse_center 5 måneder ago
  K-Pop Showdance 12-16 årige: På torsdag d. 26 august er vi klar med vores nye skud på stammen inden for Showdance. K-pop er en koreansk musikkultur, hvor dans og show er en del af konceptet. K-pop har stormet frem verden over det seneste års tid og vinder også ind herhjemme. Det er showdance med noget ekstra. Med positionsskift, breaks og farverige danse moves får alle (der ønsker det) deres "spot" i løbet af dansen. Vores nye super engageret underviser Summer Lindberg er SÅ klar til at tage imod alle der har mod og lyst til at prøve former med denne
 • by odense_danse_center 5 måneder ago
  Onsdag - Glamsbjerg Så er det i morgen onsdag d. 18 august, vi for første gang skal ud af huset og undervise. Vi glæder os helt vildt til at tage imod en masse unge mennesker, der skal ind og prøve at danse med Emma, på hendes nye Showhold 1,2 & 3 i Glamsbjerg Fritidscenter. Emma glæder sig også helt enormt til at tage godt imod danseglade unge mennesker og vi kan godt garantere kvalitets undervisning, når det er Emma der står forrest. Se evt. vores program på http://odensedansecenter.dk/wordpress/program/ Har man spørgsmål til holdene, så kom endelig ind forbi og tag
 • by odense_danse_center 4 uger ago
  Rigtig godt nytår til alle! Opstarten af dansen her efter nytår, bliver udskudt frem til d. 5 januar. Det er med baggrund i, at både vores forbund DIF og Kulturministeriet opfordrer til aflyse alle indendørs idrætsaktiviteter indtil den 5. januar 2022. Vi følger selvfølgelig, ligesom tidligere, anbefalingerne og venter med at åbne lokalerne. Når vi på onsdag d. 5 Januar igen åbner op for undervisning, skal alle være opmærksomme på, at alle over 12 år skal bære mundbind eller visir i vores lokaler, dog ikke når I sidder ned og under selve aktiviteten.
 • by odense_danse_center 6 måneder ago
  Sæsonstart!! Så er det i morgen mandag d. 16 august, sæsonen endelig starter igen. (Pardanserne om 2 uger). I morgen starter vi ud med vores nye instruktør Emma Greve, som er SÅ klar til først at tage imod børnedanserne og derefter de 2 nye konkurrence showhold.‍♀️ Der er stadig få enkelte pladser på Emma's hold, så kontakt os endelig hvis i ønsker at komme med.
 • by odense_danse_center 5 måneder ago
  I dag tirsdag glæder vi os til at få startet både vores HipHop/Breakdance, Show- og Modernehold op. ‍♂️‍ Igen står der helt vildt dygtige instruktører klar til at lede holdende. Vinh Quang Nguyen, som mange af jer måske kender fra "Danmark har Talent" på TV2 sidste år, står klar til at tage imod på HipHop og BreakDance holdende. Dertil står Silje Svejgaard klar til Showhold 1, 2 & 3, samt vores spændende moderne hold. Kontakt os endelig hvis i vil ind og prøve holdende.

Følg os på

Kontakt:

Kontakt os på mail eller via kontakt formularen i venstre side.

Alternativt, kan vi fanges på tlf. eller sms mellem kl. 16-20 mandag-torsdag på 31 20 91 96.

Hvad sker der

Kontakt
close slider